Fresh Toast is per direct op zoek naar een

Accountmanager binnendienst

32 tot 40 uur per week – Amsterdam

Over Fresh Toast:

In 2015 is Fresh Toast opgericht als full-service programmatic media specialist. Wij geloven erin dat in het huidige digitale medialandschap specialisatie noodzakelijk is om de beste resultaten te behalen en de beste service aan klanten te verlenen. In alles wat wij doen ademen we daarom programmatic en zijn we constant bezig om hier de beste in te zijn!

Onze (internationale) klanten beamen dat onze resultaten en service significant hoger liggen dan bij onze concurrenten. In de twee jaar dat we bestaan hebben wij hierdoor een vast klantenportfolio aan (internationale) klanten opgebouwd en realiseren we een constante groei. Door data te combineren met tech, content en creatie bouwen wij een full-programmatic media strategie over alle kanalen heen. Denk hierbij aan Display, Mobile, Digital-Out-Of-Home, Video en Radio. In iedere fase van de customer journey weten wij de doelgroep te vinden en aan te spreken met de meest relevante boodschap, zo halen wij overtuigend meer resultaat uit het mediabudget van onze klanten.

Onze ervaringen, kennis en kunde delen we met onze klanten en met elkaar. Alles met als doel om samen nog beter te worden! Wij zijn erop gebrand de nummer één te worden in Nederland, durf jij de uitdaging aan om dit samen met ons te realiseren?

Over de functie:

Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor het maken van afspraken bij (nog) niet bestaande klanten, die opgevolgd worden door de Salesmanager. Je werkt nauw samen met het salesteam voor het behalen van de sales targets maar bent zelfstandig verantwoordelijk voor het koud benaderen van de prospects. Je bent hierbij het eerste contact met de potentiële klant en weet exact wat nodig is om dit gesprek om te zetten in een afspraak.

Wij zijn op zoek naar een doorzetter, iemand met een enthousiaste houding en iemand die vrolijk wordt van het behalen van targets. Het bonussysteem, waarbij the sky the limit is, zal zeker bijdragen aan je motivatie om het beste uit jezelf te halen. Daarnaast zijn er binnen onze start-up voldoende doorgroeimogelijkheden. Wie weet ben jij binnen 2 jaar onze nieuwe Salesmanager!

Wie ben jij:

 • Je beschikt minimaal over HBO werk- en denkniveau.
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in acquisitie. Ervaring in accountmanagement is een pre.
 • Je bent een goede en volwaardige gesprekspartner met een zakelijke tone of voice.
 • Je bent in het bezit van uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden.
 • Je hebt een hoge mate van doorzettingsvermogen, zelfdiscipline en je hebt de drang om je targets constant te overtreffen.
 • Je bent ambitieus en proactief en streeft ernaar om de beste te zijn in je vakgebied.
 • Je bent een optimistische teamspeler: je hebt vertrouwen in jezelf en in collega’s .
 • Je kunt Engelse teksten lezen en begrijpen.

Wat kan je van ons verwachten:

 • Een plek in een team van bevlogen specialisten, die ook nog leuk zijn om mee te praten over andere dingen dan programmatic advertising.
 • Een goed arbeidsvoorwaardenpakket, met o.a. een laptop, een uitstekende bonusregeling, gunstige pensioenregeling en 26 vakantiedagen.
 • Een uitdagende functie met volop ruimte voor eigen ideeën en initiatieven binnen een groeiende en jonge organisatie. Mogelijkheid om mee te groeien binnen het bedrijf.
 • Inspirerende werkomgeving met start-up klimaat.
 • Informele werksfeer inclusief lunches en borrels.

Ben jij de perfecte kandidaat voor deze vacature en voldoe je aan de eisen? Reageer dan direct door jouw C.V. en motivatie te sturen naar lauranne@freshtoast.nl.